Orbs

Övernaturligt eller?

Atlantis - Kristallskallarna

KristallskallarMånga teorier finns när det gäller kristallskallar. Ingen av dem verkar veta exakt hur många som existerar och vem som gjorde dem, vilket kompliceras ytterligare genom det faktum att de flesta skallar nuförtiden helt enkelt är gjorda av människohänder.

De Maya-stammar som fortfarande lever i Centralamerika säger att deras folk är ansvariga för skapandet av de 13 "äkta" skallarna och vart tusende år görs en där all insamlad kunskap av den perioden har lagrats. Skallarnas andar skall snart väckas genom en ceremoni av den nuvarande Äldste hos Mayafolket. Genom detta kommer den lagrade kunskapen att läggas till vårt kollektiva medvetande, med ett stort uppvaknande hos mänskligheten som resultat.

Andra källor påstår att Atlantis överstepräster förutsåg sitt fall för mer än 10 000 år sedan och av det skälet lagrade all sin kunskap i ett antal skallar, utspridda här och där över Jorden. I slutet av den nästa universella cykeln (som är just nu), skulle dessa skallar avslöja sina kunskaper igen.
Så, båda teorierna påstår att skallarna i själva verket är högt utvecklade datorer som lagrar kunskap som nu är på väg att avslöjas.

Oavsett vad sanningen än är så är det ett faktum att originalskallarna är skapade med en så sofistikerad teknik att till denna dag den inte kan kopieras. Speciellt den lösa underkäken, som liksom resten är skapad från en bit av kristall, ger den moderna vetenskapen huvudvärk.

Många menar och hävdar att kristallskallen är ett resultat av utomjordiskt besök. Då utformningen på kristallskallen och sättet den är konstruerad på inte gick att göra för 100 år sedan eller flera tusen år sedan. Vi har inte ens idag den tillräckliga tekniken för att kunna göra en likadan kristallskalle, så var kommer den ifrån!

  


Design By Pixelunion
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)